CURATENIE INDUSTRIALA

EuroStarClean se adreseaza tuturor companiilor din domeniul industrial care au nevoie de servicii de curatenie profesionala.
Serviciul de curatenie industriala se refera la curatarea interioara a diferitelor tipuri de cladiri, inclusiv a spatiilor administrative, din fabrici, uzine, depozite, hale industriale, diverse spatii de depozitare si productie. Curatenia industriala cuprinde chiar si curatarea spatiilor exterioare, intretinerea spatiilor verzi si intretinerea spatiilor betonate (cai de acces, parcari, alei).

    Activitati:

  • curatarea si indepartarea depunerilor de pe geamuri
  • curatare grinzi de sustinere
  • curatare tubulatura aerisire
  • curatare tubulatura evacuare
  • maturat si spalat mecanic cu masina automata de spalat si uscat pardoseli dure (beton elicopterizat, gresie, epoxidica, rasinizata, marmura, mozaic, pvc etc.)
  • aspirare si curatare zone inalte (structuri metalice, vopsit stalpi de sustinere, curatare aerisiri, curatare pereti cortina si curatare pereti din tabla ondulata)

In materie de curatenie industriala, EuroStarClean adapteaza serviciile pentru a satisface cerinta in mod individual. Experienta noastra in domeniul curateniei industriale combinata cu forta de munca si tehnica de care dispunem va identifica si rezolva mereu fiecare deficienta, oferind rezultatele asteptate.

Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau in tura de noapte.

Recomandam interventii zilnice pentru intretinerea curateniei si efectuarea curateniei generale periodic cu dezinfectarea echipamentelor de lucru. Aceasta intretinere a curateniei contribuie si are ca obiectiv principal pastrarea unei stari de bine a angajatilor.

Toti clientii nostri au fost incantati de efortul depus si de rezultatele obtinute la finalizarea lucrului, in ciuda cantitatii de munca sau a orarului de lucru.

EuroStarClean se afla intr-un continuu proces de imbunatatire a serviciilor de curatenie industriala actuale si de identificare de noi activitati de curatenie, in functie de necesitatile dumneavoastra!

ci-2