Despre noi

Din 2008, de cand am decis sa activam in domeniul serviciilor de curatenie, pana in prezent echipa EuroStarClean a dobandit o vasta experienta in acest segment de activitate.

DE CE NOI?
Oferim servicii de curatenie profesionala cu o experienta indelungata si un personal dedicat. suntem pregatiti sa facem fata oricarei provocari!

Suntem o echipa tanara, dinamica, eficienta, care a reusit sa ofere satisfactia calitatii serviciilor prestate clientilor aflati pe intreg teritoriul Romaniei.

  • Pentru serviciile de curatenie utilizam aparatura si accesorii profesionale (Hako, tehnovap, Karcher, Lavor, Dionis, Rainbow etc.), iar pentru serviciile de hidrosablare, hidrocuratare, hidrodemolare folosim aparatura de cea mai inalta calitate de la FaLCH.
  • Detergentii si solutiile pe care le folosim sunt furnizate de cei mai cunoscuti si respectati producatori in domeniul curateniei, avand certificate de calitate si garantie in conformitate cu Normele Europene.

De fiecare data cand intalnim o situatie noua, un spatiu nou, echipa noastra intocmeste un plan eficient de lucru. impreuna vom identifica cerintele si necesitatile fiecarui spatiu, precum si frecventa cu care trebuie reluat procesul de curatenie.

Scopul este de a va oferi servicii de calitate, in timpul cel mai scurt posibil, toate acestea pentru satisfactia dumneavoastra!

dspr_1