STIATI CA?

Pigmentul cafelei e unul dintre cei mai puternici si mai persistenti dintre toti pigmentii naturali alimentari? Curatearea petelor de cafea se face cat mai repede posibil, deoarece uneori poate deveni de neinlaturat. Inlaturarea petelor de cafea poate fi uneori foarte grea inclusiv de pe inox. Deci atentie la paharul cu cafea, pentru ca pateaza!!!

Curatarea mochetelor si covoarelor de murdarie fixata adanc, daca nu s-a facut o spalare periodica atat a mochetelor, cat si a covoarelor chiar si profesionale, poate deveni o problema. Se poate ajunge chiar la inlocuirea mochetelor si covoarelor. De aceea este foarte important ca ocupantii unui spatiu dotat cu asa ceva sa ceara periodic prestatorilor de servicii de curatenie sa aplice procedurile profesionale de curatare ale mochetelor si covoarelor prin procedee de injectie-extractie, procedee de frecare-spalare cu spuma uscata, etc.)!

Curatearea petelor de pe marmura sau de pe alte pardoseli nobile, daca un simplu suc de portocale, scapat din neatentie, a stat ceva mai mult, poate de asemeni deveni un calvar. Datorita PH-ului foarte scazut (aciditatii ridicate) a acestuia se creaza pete, chiar daca am aplicat procedee de cristalizare a marmurei sau nu. Iata de ce noi acordam o mare atentie PH-ului solutiilor cu care vom spala aceste suprafete.

Deoarece aceasta rubrica va fi actualizata cu nenumarate curiozitati din lumea firmelor de curatenie, va rugam sa reveniti, chiar daca ne ocupam in speta de curatenie industriala, vom continua sa va tinem la curent cu diverse informatii preventive.

STIATI CA?

1. Printr-o abordare profesionista si o atenta urmarire a bugetelor alocate serviciilor profesionale de curatenie civila si industriala, serviciilor DDD, serviciilor de alpinism utilitar, civil si industrial sau constructii civile si industriale si amenajari interioare, puteti face economii de pana la 25%?

2. Exista mijloace si solutii ecologice care pot inlocui aproape toate metodele invechite, avand chiar costuri mai mici si eficienta sporita?

3. Externalizand cele mai multe servicii din cele enumerate mai sus, pe langa o calitate sporita, faceti atat economie, puteti primi garantii financiare asupra calitatii executiilor (mal praxis), dar si a ceea ce se intampla cu bunurile dumneavostra?

4. Accesand mai multe servicii dintr-un singur loc (de la o singura companie), puteti beneficia de discount-uri de volum si de linistea ca toate serviciile sunt lafel de valoroase si garantate?